Nu äntligen är sommaren här!

Eller i alla fall solen - värmen tycks dröja. Men grönskan exploderar och pollenallegikerna lider...Vi andra njuter.
Seriepremiären i söndags gick bra: 1-0 till S.U borta mot A-jaur. Ingen höjdarmatch men i alla fall tre poäng. Bra jobbat, tjejer!
      
Våravslutningen på Jävregården blev också lyckad - tack vare vädret och fantastiska skådespelare (jo, Mats lyckades hålla sig till manus - Goliat föll handlöst till marken, se blid nedan).


De avgående scouterna avtackas
image20

Miniweekend på Bergön

image8

Premiär 1: Vi har övernattat på Bergön - första natten för i år. Premiär 2: Vi har eldat i vår kamin! Jösse, vad mysigt. Att vi inte prioriterat att installera kamin tidigare? Näja, bättre sent än aldrig. Dock.. Vi höll nästan på attt bli strandsatta på Bergön - regnet bara öste ner och ville inte upphöra! Men till slut så blev det en liten lucka i molntäcket och vi tog oss hem.


Väl hemma så hann tjejerna (Milla, Frida och Bea) ut på en ridtur. Mulle Z (den lille) skötte sig riktigt bra och hoppade glatt med kusin Frida på ryggen.


I morgon gör Mats sin stora(!) roll som Goliat på Kustkyrkans vårfest - hoppas att han klarar av att hålla sig till manus och inte låta sin önskan att besegra den lille David ta över.
Matildas lag har seriepremiär i mogon - bortamatch mot Arvidsjaur. Återkommer med en sammanfattning.
God natt!

Nu startar bloggandet !


Hej all vänner nu blir det inte som förut, nu blir det blogg och sånt för alla som önskar läsa om oss och det vi tycker gör och är med om i livet..
Återkommer senar med mer om oss och våra prylar.

Mats PS Maud hälsar också

RSS 2.0